Passief inkomen opbouwen via vastgoed.

Qubrik helpt individuele investeerders en investeringsmaatschappijen bij het vinden van (nieuwbouw) vastgoed. Met onze expertise en uitgebreide netwerk streven we ernaar vastgoed te matchen met uw investeringsplannen.

We smeden een dynamische beleggersgemeenschap waarmee we samen op zoek gaan naar de rode draad in (on)roerend beleggen voor passief inkomen. Onze focus ligt op waarde opbouw, lage kosten en collectieve aankopen van residenties voor een hoger rendement en een efficiënter beheer "in groep".

1. ADVIES INZAKE VASTGOEDSPAREN Passief inkomen: Slimme combinaties.

Bij Qubrik geloven we dat het opbouwen van een stevige financiële toekomst begint met een slimme combinatie van vastgoed- en roerende beleggingen.

Onze aanpak is simpel: we streven naar kapitaalbescherming en stabiele, lange termijnrendementen. Hierdoor groeit uw vermogen passief en over de lange termijn, in lijn met zowel de beurs als de waarde van onroerend goed.

Vrije huurstromen kunnen worden ingezet voor nieuwe onroerend goed aankopen en/of doordachte roerende beleggingen.

2. MAATWERK VOOR BESTAAND VASTGOED Optimaliseer uw bestaand vastgoed: verkoop, herfinancier, verhuur, renoveer of herontwikkel.

Optimaliseer de waarde van uw bestaand onroerend goed als hefboom voor groei.

Ons advies helpt u bij het benutten van diverse mogelijkheden en het strategisch inzetten van uw vastgoed als katalysator voor de verdere uitbreiding van uw portefeuille.

3. Buy-Side investeringsvastgoed op maat U weet (wel of niet) wat U zoekt, wij helpen U met uw zoektocht.

Eén van onze kerncompetenties is het vinden van "off-market" (nieuwbouw) vastgoedobjecten die precies aansluiten bij de investeringsplannen van onze klanten.

Dit realiseren wij door middel van ons uitgebreide netwerk en onze contacten binnen de professionele vastgoedmarkt in de grootsteden.

In de afgelopen jaren hebben wij talloze bestaande en nieuwe leden geholpen bij het verwerven van zowel kleine als grote vastgoedobjecten die nauwgezet zijn afgestemd op hun investeringsstrategieën.

4. B2B - ADVIES INZAKE DE RECONVERSIE VAN KANTOREN NAAR RESIDENTIEEL VASTGOED Herontwikkelen van kantoren naar woonruimtes.

In heel wat grootsteden is er een accuut tekort aan koop- en huurwoningen en dit terwijl er heel wat kantoorgebouwen op leeftijd komen in een (huur)markt met een afnemende vraag van bedrijven naar kantoorruimtes

Vanuit onze ervaringen en contacten met residentiële project ontwikkelaars bieden wij oplossingen om kantoren- en hotel eigenaren te helpen met het uitbouwen van een nieuwe visie richting een reconversie in residentieel vastgoed. Hierin zijn er tal van mogelijkheden. 

Laat ons u helpen bij elke stap, van strategische planning tot het vinden van de juiste partners voor een succesvol project.

Samen creëren we waarde en kansen voor investeerders die een nieuwe weg willen inslaan met hun vastgoed.

5. B2B - VERKOOP VAN NIEUWBOUW PROJECTEN Strategieën voor residentiële nieuwbouwverkoop.

Optimaliseer uw vastgoedproject van concept tot succesvolle realisatie met onze strategische begeleiding en expertise.

Wij verbinden u met de juiste partners en zetten samen de koers uit voor een aantrekkelijk aanbod aan zowel (actieve/passieve/kleine/grote) investeerders als eigen bewoners.

Interesse om even gedachten uit te wisselen?

Contacteer ons voor meer info.