Samen investeren met Qubrik. 

Qubrik startte in 2012 als makelaar in de verkoop van nieuwbouw residentieel vastgoed in opdracht van projectontwikkelaars. 

Onze focus lag vooral op investeringsappartementen voor (particuliere) beleggers in Brussel.

Doorheen de tijd evolueerde onze aanpak op vraag van een aantal van onze klanten. Vandaag werken wij voornamelijk in opdracht van onze vastgoedinvesteerders.

Nu zetten we vooral onze expertise en ons netwerk in om investeerders en professionals te ondersteunen. We helpen hen vastgoed te vinden dat zo goed mogelijk aansluit bij hun investeringsplannen.

Indien nodig werken we samen met gespecialiseerde vastgoedpartners om:

  • aangepaste investeringsplannen te ontwikkelen
  • specifiek vastgoed te vinden
  • hypothecair krediet op maat te bepalen
  • rentmeesterschap te voorzien
  • gebouwen te (helpen) herontwikkelen of in te richten.  

Momenteel zetten we ook panden in de kijker die reeds werden gescreend en goedgekeurd door rentmeesters en verhuurmaatschappijen waarmee wij samenwerken. 

Daarnaast bieden wij B2B-diensten aan voor projectontwikkelaars, (vastgoed)bedrijven en investeringsmaatschappijen die advies zoeken voor: 

  • het herontwikkelen van binnenstedelijk bedrijfsvastgoed naar residentieel vastgoed
  • het succesvol 'naar de markt brengen' van residentiële nieuwbouwprojecten.

Waarom QUBRIK Focus op de investeerder

We bouwen samen uw portefeuille op. Dit zorgt voor een passieve inkomensstroom.

We streven ernaar de juiste binnenstedelijke locaties, de juiste type flats en de juiste rentmeesters te vinden. 

Wij zijn ervan overtuigd dat kwalitatief en professioneel beheer zorgt voor de juiste motivatie om te blijven groeien. Via samenwerkingen met rentmeesters en verhuurbedrijven zorgen we voor een complete service. Bij ons vind je niet alleen vastgoed, maar ook zorgeloos rendement.

Wij zijn gespecialiseerd in het vinden en onderhandelen van hoogwaardig nieuwbouw (investerings)vastgoed.

Wij worden hiervoor verloond door onze leden en investeerders die via onze diensten vaak kopen aan scherpere voorwaarden.  

WAAROM QUBRIK Focus op grootstedelijke gebieden

Wij focussen op bruisende wijken in steden waar de vraag van kwalitatieve (internationale) huurders naar huizen en appartementen hoog is. 

Op basis van de voorkeuren van onze investeerders en verhuurbedrijven, initiëren we gesprekken met vastgoedontwikkelaars in een vroeg stadium. Op die manier kunnen we de juiste locaties aan de juiste prijs inkopen en zo bijdragen tot een solide investeringsrendement.

Daarnaast bundelen we vaak de vraag van gelijkgestemde investeerders om betere inkoopvoorwaarden te onderhandelen voor de groep investeerders die wenst deel te nemen aan hetzelfde vastgoedproject. 

WAAROM QUBRIK Solide samenwerkingen

In nauwe samenwerking met onze klanten selecteren we ontwikkelaars die specifiek inspelen op de wensen van rentmeesters en verhuurbedrijven waarmee wij samenwerken.

Deze strategische keuze waarborgt niet alleen de kwaliteit van onze projecten, maar zorgt ook voor een naadloze integratie in het verhuurproces.

We bieden niet alleen vastgoedoplossingen aan, maar ook expertise in de structurering en financiering. Dit kan u eventueel combineren met roerende beleggingen via ons uitgebreide netwerk van partners.

Even gedachten uitwisselen?

Contacteer ons via onderstaand formulier voor een vrijblijvend gesprek.