Buy-Side investeringsvastgoed op maat

Wij zoeken investeringsvastgoed voor u dat aan bepaalde vooraf bepaalde criteria voldoet. U kiest zelf of u in dit proces betrokken wil zijn.

Onze specialiteit? We gaan op zoek naar nieuwbouw vastgoedinvesteringen die passen bij uw investeringsplannen.

We gebruiken hiervoor ons netwerk en onze connecties in de vastgoedmarkt van grote steden.

We begrijpen dat u als investeerder niet altijd tijd hebt om bepaalde zaken in overweging te nemen. Onze expertise komt hier goed van pas.

Niet alleen delen we kennis met u, maar we proberen ook zelf te investeren in hetzelfde onroerend goed dat we aanbevelen aan onze investeerders.

kompas Voorafgaandelijke screening

Bij Qubrik zijn we voorstander van een persoonlijke benadering. ,Daarom proberen we eerst beginnend met het begrijpen van uw unieke investeerdersprofiel te begrijpen.

Samen verkennen we uw langetermijndoelen, risicotolerantie, voorkeuren voor locaties en type vastgoed, financiële doelstellingen, voorkeuren op waardevastheid en waardevermeerdering. 

Deze inleidende profielschets vormt de basis voor een diepgaander begrip van uw investeringsbehoeften. Dit zorgt ervoor dat waardoor wij we gerichter kunnen werken. 

Buy-Side Search & Selection

Bij Qubrik speuren we naar vastgoed dat aan uw criteria voldoet. Hier bestaat ook de mogelijkheid tot gezamenlijke aankopen.

Door aanvragen te bundelen, bieden we gunstigere voorwaarden aan, vooral bij binnenstedelijk residentieel vastgoed. Dit delen we op in enkele categorieën.

Onze screening omvat ook een grondige evaluatie van projectontwikkelaars en aannemers. Afhankelijk van de casus besteden we sommige diensten uit.

fee's Erelonen

We vragen een percentage van de aankoopprijs voor onze diensten, maar we garanderen dat dit uw aankoop niet duurder maakt.

Integendeel, we streven naar kostenefficiëntie. Vaak zorgen onze diensten voor een voordeligere aankoop.

Even gedachten uitwisselen?

Contacteer ons via mail voor een vrijblijvend gesprek.